Voor mooie strandmode, originele badkleding en fijne strandtassen ben je bij Beach Princess aan het juiste adres. Je vindt bij ons een uitgebreide keuze aan bikini's, badpakken en (strand)tassen, maar ook strandmode, zoals bijvoorbeeld zomerjurkjes, pareo’s en strandtunieken. Met andere woorden, bij Beach Princess shop je je totale beach outfit!
Onze collectie wordt daarbij ook meerdere malen per jaar vernieuwd zodat je altijd een strandjurkje, bikini, of strandtas van je gading bij Beach Princess zult aantreffen.

 
ORIGINELE STRANDMODE TEGEN GOEDE PRIJZEN
 
Onze collectie bestaat uit merken die deels exclusief in Nederland en België verkrijgbaar zijn, waardoor onze badmode dus altijd origineel is ten opzichte van de bikini’s, strandtassen en strandjurkjes die je bij de grotere winkelketens en aan zult treffen. Hiervoor reizen wij meerdere malen per jaar naar verschillende delen in de wereld, zodat we met onze leveranciers deze exclusiviteit kunnen blijven waarborgen en om nieuwe ideeën op te doen voor toekomstige collecties. Wij maken scherpe afspraken rechtstreeks met fabrikanten zodat wij voor ons kwalitatief hoogwaardige strandmode goede prijzen voor jou als klant kunnen bieden. Daarbij voeren wij het Nederlandse kwaliteitslabel Donne del Sole, met prachtige, exclusieve strand- en zomermode.
 
BREDE COLLECTIE
 
Wij bieden je een brede collectie aan strandmode. Daarbij vind je verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld  bohemian, retro, sportief, chic, modieus, etc. En zoals gezegd wordt onze collectie regelmatig aangevuld met mooie nieuwe items.
Je hebt bij Beach Princess de keuze uit diverse originele modellen voor verschillende figuren. Voor iedereen bieden wij passende, mooie items. En wat is er fijner om online je bikini of badpak te kopen? Je past je badmode lekker thuis en als de bikini of het badpak niet helemaal is wat je wil, dan heb je voldoende tijd om deze te terug te sturen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de maten van onze bikini's en strandmode, of andere vragen over onze producten. Je kunt bellen naar 038-4600866 of mailen naar info@beachprincess.nl

 
EENVOUDIG ONLINE BESTELLEN

Je kunt al onze bikini's, badpakken, beach wear en strandtassen online bekijken. Hier vind je een overzicht van onze beschikbare modellen en maten. Tevens vind je meer informatie per model, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wij sturen je bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur naar je op.
Zoals eerder vermeld, aarzel niet om contact met ons op te nemen mocht je nog vragen hebben.
Ondanks dat wij veel zorg besteden aan het juist informeren van onze klanten kan het voorkomen dat het door jou aangeschafte product niet helemaal naar je zin is. Dan is het geen probleem om het te retourneren. Je hebt vier weken de tijd om het product aan ons terug te sturen. Kijk voor meer informatie bij onze algemene voorwaarden.